TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Västindienkryssning med svensk guide fr. 22.990:-

Vår årliga Västindienkryssning har avresa 21/2, det vill säga en perfekt tid när det svenska vintervädret är som värst och likväl till ett utmärkt pris. Ett par dagar i Miami Beach, spännande resrutt med omväxlande hamnanlöp och själva kryssningen med Royal Caribbeans storslagna fartyg Allure of the Seas. Frukost i Florida och helpension ombord. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. Tänk på att flygskatter, hamnavgifter och dricks ombord ingår!

Avresa 21/2, hemkomst 2/3 2020.

Miami Beach
Vi bor två nätter i Miami Beach på Marseilles Hotel som är ett trevligt art deco-hotell med skönt poolområde och dessutom direkt vid stranden. Gångavstånd till det mesta i Miami Beach, nöjes-, restaurang- och shoppinggatorna Ocean Drive, Collins Avenue, Lincoln Road och Washington Avenue. På väg till kryssningsfartyget gör vi en sightseeing i Miami Beach och Miami. På väg från fartyget till flygplatsen stannar vi till vid ett shoppingcenter.

Spännande kryssningsrutt
Resan har en spännande resrutt i västra Karibien. Första stoppet blir på CocoCay på Bahamas, Royal Caribbeans egen ö. En paradisö med en perfekt blandning av avkopplande och unika upplevelser, allt från ett häftigt vattenland till kritvita stränder och ett härligt vatten. Naturligtvis karibiska matupplevelser. Läs om CocoCay på Royal Caribbeans webbplats.

Sedan besöks Nassau som ligger på en annan ö i Bahamas och därefter två stopp i Mexiko – Cozumel och Costa Maya. Intressanta utflykter kan bokas. Dessutom gott om tid till att njuta av kryssningslivet ombord, massor av aktiviteter eller så gör du just inget alls, bara vilar och kopplar av.

Kryssning med storslaget fartyg
Kryssningen sker med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas, ett av världens största kryssningsfartyg. Fartyget är 360 meter långt och kan ta upp till 5.400 gäster.

Välkommen in i en värld av upplevelser, med sju stadsdelar där du bland annat får uppleva Central Park där Royal Caribbean har skapat en äkta utomhusmiljö med öppna platser, frodiga tropiska områden, lugna promenadstråk, uteservering, butiker, konstgalleri, konserter och gatuunderhållning. Boardwalk är inspirerat av pirerna längs den engelska kusten och här finner man den första karusellen till havs.

På Aqua Theater som ligger intill Boardwalk kan gästerna på dagtid gå på dykkurs eller bara ligga och slappna av på de många solstolarna runt poolen. På kvällen blir det spektakulär vattenshow med musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsimning och vattenbalett till uppvisning av professionella simhoppare. Eller varför inte gå på en riktig Broadwayshow? Utbudet på saker att göra är enormt och maten är högklassig!

Fartyget gör flera intressanta strandhugg och utflykter arrangeras till dessa som du kan beställa före avresa.

Spännande resrutt i västra Karibien
21/2 Skandinavien – Miami Beach
22/2 Miami Beach
23/2 Miami Beach – Fort Lauderdale – kryssning
24/2 A perfect day at CocoCay, Bahamas
25/2 Nassau, Bahamas
26/2 Till havs
27/2 Cozumel, Mexiko
28/2 Costa Maya, Mexiko
29/2 Till havs
1/3 Ankomst Fort Lauderdale, hemresa till Skandinavien
2/3 Ankomst Skandinavien

I priset ingår: 1. Flyg Skandinavien - Miami t/r med Lufthansa. 2. Inkvartering i del i dubbelrum två nätter i Miami Beach 3. Daglig frukost i Florida. 4. Veckokryssning med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas inklusive helpension. 5. Sightseeing i Miami och shoppingtur till Sawgrass Mills. 6. Transfers flygplats - hotell - hamn - flygplats. 7. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. 8. Service- och bagageavgifter på hotell. 9. Måltider på atlantflygningarna. 10. Ett bagage på flyget. 11. Hamnavgifter/flygskatter. 12. Dricksavgifter ombord.

Pris per person i del i dubbelrum/dubbelhytt

Insideshytt 22.990:-
Utsideshytt 24.950:-
Utsides balkonghytt 26.550:-


Flygtillägg Stockholm         0:-
Flygtillägg Köpenhamn    690:-
Flygtillägg Göteborg        690:-
Avbeställningsskydd     1.250:-

Resevillkor
Vid beställning betalas en handpenning på 4.000:- samt eventuellt avbeställningsskydd. Slutlikvid senast 2/1.

Följande avbokningskostnader gäller:
1/7-18/12  1.250:-
19/12-2/1      35 %
3/1-15/1        50 %
16/1-            100 %

Har ni Swanson´s avbeställningsskydd och avbokning sker p.g.a. akut sjukdom, olycka eller dödsfall som drabbar resenären själv eller resenärens make/maka (alt. sammanboende under äktenskapsliknande former), barn, föräldrar eller syskon är avbokningskostnaden 1.250:- (plus avbeställningsskydd) oavsett tidpunkt. Läkarintyg krävs. I övrigt gäller Swanson´s ordinarie resevillkor.

För resan krävs giltigt pass gällande minst 6 månader efter resans avslutande. För de flesta Skandinaver behövs ej visum. Däremot måste inresetillstånd sökas minst 72 timmar före avresa. Detta görs via ESTA och kostar USD 14. Man bör även ha en komplett reseförsäkring. Swanson´s ordinarie resevillkor gäller. Handpenning 4.000:-.

Kontakta Swanson's för mer information och bokning, 0479-144 70 eller

info@swansons.se.


Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Jag godkänner användarvillkoren

Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med över 1000 länkar för USA-intresserade.
LÄS MER >>
Kartor över USA och alla amerikanska delstater. Skriv ut kartorna eller se dem på skärmen.
LÄS MER >>