KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Västindienkryssning med svensk färdledning

2018 firar Swanson´s 40-årsjubileum. Under året kommer ett flertal erbjudanden och specialarrangemang. Först ut är en kryssning till Västindien när det svenska vintervädret är som värst och likväl till ett fantastisk pris.


Resan har en spännande resrutt i västra Karibien. Vi besöker Haiti, Jamaica och Cozumel i Mexiko. Intressanta utflykter kan bokas. Resan början med två nätter i alltid heta Miami Beach där sightseeing och shoppingtur ingår i priset. Frukost i Florida och helpension ombord. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. Tänk på att flygskatter, hamnavgifter och dricks ombord ingår! Avresa 26 januari och hemkomst 5 februari 2018.


Miami Beach
Vi bor två nätter i Miami Beach på Marseilles Hotel som är ett trevligt art deco-hotell med skönt poolområde och dessutom direkt vid stranden. Gångavstånd till det mesta i Miami Beach, nöjes-, restaurang- och shoppinggatorna Ocean Drive, Collins Avenue, Lincoln Road och Washington Avenue. En av dagarna gör vi en sightseeing i Miami Beach och Miami. På väg från fartyget till flygplatsen stannar vi till vid ett shoppingcenter.

Kryssning med helpension
Kryssningen sker med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas som är ett av världens största kryssningsfartyg. Fartyget är 360 meter långt och kan ta upp till 5400 gäster.


Välkommen in i en värld av upplevelser, med sju stadsdelar där du bland annat får uppleva Central Park där Royal Caribbean har skapat en äkta utomhusmiljö med öppna platser, frodiga tropiska områden, lugna promenadstråk, uteservering, butiker, konstgalleri, konserter och gatuunderhållning. Boardwalk är inspirerat av pirerna längs den engelska kusten och här finner man den första karusellen till havs.


På Aqua Theater som ligger intill Boardwalk kan gästerna på dagtid gå på dykkurs eller bara ligga och slappna av på de många solstolarna runt poolen. På kvällen blir det spektakulär vattenshow med musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsimning, vattenbalett och uppvisning av professionella simhoppare. Eller varför inte gå på en riktig Broadwayshow?! Utbudet på saker att göra är enormt och maten är högklassig!

Fartyget gör flera intressanta strandhugg och utflykter arrangeras till dessa som du kan beställa före avresa.


Spännande resrutt i västra Karibien
26/1 Skandinavien – Miami Beach
27/1 Miami Beach
28/1 Miami Beach – Fort Lauderdale – kryssning
29/1 Till havs
30/1 Labadee, Haiti
31/1 Falmouth, Jamaica
1/2  Till havs
2/2  Cozumel, Mexiko
3/2  Till Havs
4/2  Ankomst Fort Lauderdale, hemresa till Skandinavien
5/2  Ankomst Skandinavien

I priset ingår: 1. Flyg Skandinavien - Miami t/r med Swiss. 2. Inkvartering i del i dubbelrum två nätter i Miami Beach 3. Daglig frukost i Florida. 4. Veckokryssning med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas inkl. helpension. 5. Sightseeing i Miami och shoppingtur till Sawgrass Mills. 6. Transfers flygplats - hotell - hamn - flygplats. 7. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. 8. Service- och bagageavgifter på hotell. 9. Måltider på atlantflygningarna. 10. Ett bagage på flyget. 11. Hamnavgifter/flygskatter. 12. Dricksavgifter ombord.
Reservation för eventuell ny svensk flygskatt.

Pris per person i del i dubbelrum/dubbelhytt

Insideshytt 20.850:-
"Invändig balkonghytt" 23.850:-
Utsides balkonghytt 26.750:-

Invändig balkonghytt: Allure of the Seas har ett stort öppet atrium i mitten av fartyget. Här finns "invändiga balkonghytter", d.v.s. balkongerna är utomhus men vetter inte mot havet.


Flygtillägg Stockholm         0:-
Flygtillägg Köpenhamn    850:-
Avbeställningsskydd     1.250:-

Resevillkor
Vid beställning betalas en handpenning på 4.000:- samt eventuellt avbeställningsskydd. Följande avbokningskostnader gäller:
Fram till 63 dagar före avresa 1.250:-
62-48 dagar 4.000:-
47-34 dagar 50 %
33 dagar eller senare 100 %

Har ni Swanson´s avbeställningsskydd och avbokning sker p.g.a. akut sjukdom, olycka eller dödsfall som drabbar resenären själv eller resenärens make/maka (alt. sammanboende under äktenskapsliknande former), barn, föräldrar eller syskon är avbokningskostnaden 1.250:- oavsett tidpunkt. Läkarintyg krävs. I övrigt gäller Swanson´s ordinarie resevillkor.

För resan krävs giltigt pass gällande minst sex månader efter resans avslutande. Dessutom krävs inresetillstånd till USA, ESTA. Man bör även ha en komplett reseförsäkring. Swanson´s ordinarie resevillkor gäller. Handpenning 4.000:-.

Kontakta Swanson's för mer information och bokning, 0479-144 70 eller

info@swansons.se.


Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med fler än 1000 länkar för den Amerika-intresserade.
LÄS MER >>
Här finns kartor över USA:s alla delstater.
LÄS MER >>