KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
New York veckopaket
Inledning
• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer*
• Svensk färdledare de tre första dagarna
• Sightseeing

*Ankomsttransfer sker till Doubletree, Embassy, Metro, Skyline och Warwick. Resenärer till övriga hotell har transfer till Skyline/Embassy varifrån man får ta taxi (US$ 6-10).

Sightseeing
En omfattande sightseeing med svensk guide ingår i priset. Den utgår från Embassy eller Skyline och går normalt fredag förmiddag.

Avresor
De flesta torsdagar 29/3-31/10 och därefter 8/11, 15/11, 29/11 och 20/12.

För att överhuvudtaget ge New York en chans att visa upp lite mer av alla sina sevärdheter räcker det förstås inte med några dagar. Våra New York veckopaket ger er möjlighet att uppleva mer sevärdheter, nöjen, shopping och restaurangbesök.

Paketen kan förlängas och kombinationsmöjligheterna är många. Man kan kombinera olika paket eller starta med ett veckopaket för att sedan göra helt individuella tillägg. Vi hjälper till med musikalbiljetter, restaurangbokning, helikoptertur, limousinetransfer, tur till Niagarafallen och mycket annat.

Våra veckopaket är olika på olika destinationer och innehållet kan variera beroende på säsong. Klicka på "Priser" till höger för information om veckopaket till New York.