KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
San Francisco startpaket
Inledning
Komplett startpaket
• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer*
• Svensk färdledare de två första dagarna
• Sightseeing

*Ankomsttransfer sker till våra huvudhotell downtown.

Sightseeing med svensk guide
Tur till fots och med kabelspårvagn eller ibland med buss (beroende på gruppens storlek). Vi får se Chinatown, Union Square, den krokigaste och den brantaste gatan. Från någon av kullarna får vi en storslagen utsikt över San Francisco och vi ser även Golden Gate-bron.

Enkla startpaket
Enkla startpaket innebär att ni köper flyget och ett par nätter på hotell till ett fördelaktigt paketpris. Dessa paket är i första hand tänkta för er som flyger till en stad för att nästa dag resa vidare med till exempel bil eller husbil och därför vill vila ut en natt innan ni fortsätter. Paketen ger er också tid att se er om i respektive stad innan ni reser vidare.

Avresor
Kompletta startpaket finns ca 15 torsdagar om året. Enkla startpaket finns dagligen.

Staden San Francisco
San Francisco är enligt flera undersökningar den populäraste staden i Amerika och har väldigt mycket att bjuda på. Utöver att San Francisco är mycket trevligt är en stor fördel att staden är relativt kompakt och att det är lätt att ta sig runt. Man når mycket till fots och så finns förstås de berömda kabelspårvagnarna.

Här finns ett mycket stort utbud av restauranger och mängder av shopping. Våra startpaket kan byggas ut till veckopaket eller användas på vanligt sätt som en introduktion till västkusten. Hämta ut hyrbil och besök sevärdheterna i närheten, som Napa och Sonoma Valley, Carmel, Monterey med flera eller låt San Francisco vara er inkörsport till västra Amerika.

Våra startpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong. Klicka på "Priser" till höger för information om startpaket till San Francisco.