KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
New York startpaket
Inledning
Komplett startpaket
• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer*
• Svensk färdledare de tre första dagarna
• Sightseeing

*Ankomsttransfer sker till Doubletree, Embassy, Metro, Skyline och Warwick. Resenärer till övriga hotell har transfer till Skyline/Embassy varifrån man får ta taxi (US$ 6-10).

Sightseeing
En omfattande sightseeing med svensk guide ingår i priset. Den utgår från Embassy eller Skyline och går normalt fredag förmiddag.

Avresor
De flesta torsdagar 29/3-31/10 och därefter 8/11, 15/11, 29/11 och 20/12.

Många väljer att besöka Amerika på egen hand, mycket beroende på att det är lätt att ta sig fram. Man kan flyga, hyra bil, åka buss och det är lätt att få tag i hotellrum. Ofta är New York den första anhalten på resan och man är då lite ovan som resenär och New York är ju inte vilken stad som helst.

Många är de resenärer som önskar svensk guide och lite omhändertagande just de första dagarna i New York innan man fått "luft under vingarna". Swanson´s erbjuder startpaket! Ni blir mött av svensk färdledning och får transfer till Manhattan.

Med tanke på alla förmånliga rundresepass är New York ofta den mest ekonomiska ankomst- och avreseplatsen. Mot tillägg kan hemresa ske från annan stad. Önskar ni stanna längre i New York går det utmärkt att förlänga vistelsen. Vi erbjuder även färdiga weekend- och veckopaket till New York.

Våra startpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong. Klicka på "Priser" till höger för information om startpaket till New York.