TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
California Dreaming
Inledning
California Dreaming är en rundresa som verkligen gör skäl för namnet. Drömmen om Kalifornien har funnits i århundraden och vi tror oss kunna förverkliga den även nu. Resan erbjuder ett omfattande program där ni får uppleva mycket tillsammans med kunnig svensk färdledning.

Resan börjar i Kaliforniens och Amerikas populäraste stad, San Francisco. Här finns Golden Gate, Fisherman´s Wharf, kabelspårvagnar och Alcatraz. Monterey är en charmig stad, liksom grannstaden Carmel och här finns också 17 Mile Drive.

Sedan väntar Kaliforniens berömda och dramatiska kustväg. Vi besöker Hearst Castle och Morro Bay innan vi kommer till Los Angeles där vi bor i Hollywood. Hotellstandarden är bra mellanklass.

Reslängd 10 dagar.

Upplev mer
Ni kan välja enbart California Dreaming, men varför inte passa på att uppleva mer? Förläng resan till Hawaii eller hyr en bil några dagar och bila vidare på egen hand.

Förlängning Hawaii

Vi erbjuder en förlängning till badparadiset Hawaii med besök på två öar. Först besöks Honolulu och därefter Maui som är en underbar ö med härliga stränder. Engelsktalande guide på ankomsttransfer och sightseeing i Honolulu. I övrigt på egen hand.

Reslängd inkl. förlängning 16 dagar.