KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Amerika Special
Inledning
Efterfrågan på svenskguidade kvalitetsrundresor till Amerika blir allt större även vintertid. Vi kör nu en variation på rundresan Kust till Kust anpassad till vintersäsongen. Amerika Special har en mycket intressant resrutt, upplevelserna är storslagna och priset synnerligen attraktivt. Hotellstandarden är bra mellanklass till förstaklass.

Det är naturligtvis vinter på flera platser, men städerna är lika intressanta året om och naturscenerier som Oak Creek Canyon och Grand Canyon kan bli än mer dramatiska då det tidvis kan vara snö. Skönt väder kan påräknas i Phoenix och bra svenskt vårväder i Las Vegas och Los Angeles.

Som sig bör besöker vi östkustens två toppstäder, New York och Washington DC. I båda städerna gör vi omfattande sightseeingturer. Flyg nästan tvärs över kontinenten till Arizona där vi stannar till ett par dagar i Phoenix. Här tar vår intressanta bussresa vid. Kargt ökenlandskap övergår i dramatiskt bergslandskap med Grand Canyon som huvudmål.

Vidare via Hoover Dam till Las Vegas, världens nöjesstad. Los Angeles har mycket att erbjuda, Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica med mera. Resan avslutas i populära San Francisco.

Reslängd 16 dagar.