TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
The Great American West
Inledning
I nordvästra USA ligger regionen The Great American West – ett område som kännetecknas av fascinerande historia och traditioner, autentisk kultur och magnifik natur. Regionen inkluderar staterna Idaho, Montana, South Dakota, North Dakota och Wyoming.

The Great American West är resmålet för dig som vill uppleva storslagen natur i nationalparker som Yellowstone och Glacier National Park, imponeras av minnesmärken som Mount Rushmore och Crazy Horse, och fascineras av äkta Vilda Västern-anda. The Great American West är det vi kallar för det äkta Amerika – långt bort från storstädernas myller och nöjesparkernas fantasivärldar. Här går man på rodeo som vi går på fotboll och här tillbringar man sina lediga stunder bland Klippiga Bergens mäktiga toppar eller på präriens långsträckta vidder.

The Great American West är ett utmärkt resmål för rundresor – vare sig om man vill köra på egen hand eller följa med på en av våra gruppresor med svensk reseledare. På denna sidan hittar du både inspiration till upplevelser och attraktioner i området, samt utvalda förslag på resrutter. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Swanson’s för ett individuellt förslag.

Bästa sättet att uppleva staterna i The Great American West är med bil och lämpligt är att flyga in på Minneapolis eller Denver. Du kan planera din resa själv eller så hjälper vi dig och skräddarsyr resan på bästa sätt.

Vi har bil, husbil, hotell/motell och även rancher. Du kan också boka ett av våra färdigplanerade bilpaket, National Parks of the West eller Northern Rockies.

Exempel på färdigplanerade bilpaket
 
National Parks of the West
Pris fr. 16.790:- (exkl. flyg)
  Northern Rockies
Pris fr. 13.970:- (exkl. flyg)

Vi har även en spännande rundresa med svensk färdledning, Vägen Västerut. Enkelt, bekvämt och tryggt.

Broschyr på engelska om The Great American West

Kontakta oss så hjälper vi dig till en spännande resa till the Great American West!