TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Tåg i Kanada
Inledning
Att resa med tåg i Kanada är en alldeles speciell upplevelse, både vad det gäller själva ombordupplevelsen såväl som den oftast så vackra naturen. Flera transportmedel har sin egen alldeles speciella "romantik". Få platser erbjuder en så fantastisk natur som Kanada, vilket gör resan mycket upplevelserik. Många tåg har speciella utsiktsvagnar med panoramafönster (mot tillägg).

Kompletta tågpaket
En variant på våra populära bilpaket. Det mesta av resan går med tåg på dagtid, övernattning på hotell/tåg och utflykter ingår. Vi erbjuder turer på Kanadas öst- och västkust.

Trans Canada by Rail
15-dagars resa från Toronto till Vancouver. En klassiker. Tågresan sker i ekonomiklass, nattetid över- eller underbädd i sovavdelning för 6-10 personer. Tillägg för egen sovkupé med över- och underbädd och eget tvättfat.

Rockies Rail Adventure
11-dagars resa från Calgary till Vancouver med buss och tåg. Nio nätter på hotell, en natt på tåget. Tågresan sker i ekonomiklass, nattetid över- eller underbädd i sovavdelning för 6-10 personer. Tillägg för egen sovkupé med över- och underbädd och eget tvättfat.

Twin Cultures
Upplev östra Kanadas mest spännande städer under 8 dagar. Toronto, Niagara Falls, Quebec City och Montreal. Tågresan sker i ekonomiklass. Alla övernattningarna på hotell. Tågresan både börjar och slutar i Toronto.