TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Husbil
Inledning
Husbil är det optimala sättet att se och uppleva Amerika. Ni reser i er egen takt och ni kan själva välja de platser ni vill besöka. Vägarna i Amerika är breda och trafikrytmen lugn och behaglig. Husbilen är bil och husvagn i ett. Den är lätt att köra både på motorvägar och på mindre, krokiga vägar.

Det finns gott om campingplatser i USA och Kanada, som ofta är mycket väl rustade för just husbilar och som dessutom har både pooler och restauranger. En del motell har separata uppställningsplatser för campingbilar. Med en husbil kan ni själv välja ert eget Amerika, ha tid att se mera, uppleva mera och spara tid och pengar genom att ni inte behöver utnyttja hotell och restauranger.

Välj rätt storlek
Vi erbjuder flera olika typer av husbilar. Det gäller att välja rätt modell beroende på hur många ni är och hur stor plats ni vill ha. Alla modeller har automatisk växellåda, servostyrning, spis, kylskåp, mikrovågsugn, radio, toalett med dusch och luftkonditionering. Barnstolar finns ej att hyra.

Rabatt på campingplatser
Tillsammans med era färdhandlingar får ni ett rabattkort som berättigar till 10 % rabatt på alla KOA:s campingplatser i USA och Kanada, samt en förteckning över var ni kan finna dem. KOA är Amerikas största campingbolag men givetvis finns det flera att välja mellan. Det finns gott om campingplatser som ofta är mycket väl utrustade för just husbilar och som dessutom har både pooler och restauranger. Normal campingavgift är cirka US$ 30–60/natt.

Cruise America
Swanson´s samarbetar med Cruise America som är Amerikas största husbilsuthyrare med över 3 300 bilar och de har också flest uthyrningsstationer.

Mer information
Cruise Americas reseguide på svenska
Fotoalbum med olika husbilsmodeller
VR-visning av husbil modell C19 Compact
VR-visning av husbil modell C25 Standard
VR-visning av husbil modell C30 Large