TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Bil
Inledning
Reser ni på egen hand är bil det bästa sättet att uppleva USA. Det finns så många platser som man endast kan nå med bil, till exempel de fantastiska nationalparkerna eller intressanta indiankulturer. Även om ni är på badresa i Florida rekommenderar vi att ni hyr en bil, man lever helt enkelt mer amerikanskt.

Det är lätt att köra bil i USA, hela landet är anpassat till bilen. Trafiken är på de flesta ställen lugn och vänlig med bra vägar, välskyltat och lätt att att hitta.

Ofta kan hyrbilen dessutom "betala sig själv". Man behöver inte bo så centralt, i gengäld får man lägre hotell- och motellpriser, det är lättare att hitta prisvärda matställen etc. Det lönar sig nästan alltid att beställa hyrbilen hemifrån, speciellt med tanke på våra kompletta priser.

Swanson´s kompletta priser
Swanson´s samarbetar med Avis och Alamo och våra bilpriser är kompletta och inkluderar alla nödvändiga försäkringar (så länge som man också har en riktig reseförsäkring), skatter och första tanken bensin (återkörningsavgifter, fördyrande försäkringar för förare under 25 år etc. ingår ej). Alaska har andra regler.

Hyr mer än en bil
Att hyra bil är faktiskt billigt, men varför inte låta bildrömmen bli verklighet. Hyr en större bil, kanske en van, eller varför inte en SUV eller en Cadillac? Eller skulle det inte kännas skönt med en cabriolet i Kalifornien eller Florida? Swanson´s erbjuder ett stort utbud av bilar för alla önskemål.

Miljöbilar
Vi kan erbjuda hybridbilar i Kalifornien och Florida genom Alamo.

Färdiga bilpaket
Swanson´s erbjuder dessutom Drive America och Drive Canada, färdigplanerade rundturer med bil i USA och Kanada.