TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
På egen hand
Inledning
Det är mycket fördelaktigt att deltaga i en färdigarrangerad resa, men många vill resa på egen hand och USA är sannolikt ett av de mest lättillgängliga länderna. Det är mycket lätt att ta sig fram, kommunikationerna är utmärkta, det finns gott om hotell och motell, mängder av matställen, fantastiska sevärdheter och amerikanerna är ett mycket vänligt och tillmötesgående folk.

Skräddarsy din resa från grunden
Många resenärer har drömmar om allt man vill besöka och det kan vara en spännande utmaning att planera sin egen resa. Det är dock inte alltid så lätt att planera den mest ekonomiska rutten, välja rätt hotell eller göra de rätta avväganden om lagom långa resetapper. Låt därför våra resekonsulter komma med tips och råd och hjälpa dig.

Swanson’s kan tillhandahålla de flesta delarna till din Amerikaresa. Atlantflyg, inrikesflyg, hotell, motell, villor, rancher, hyrbil, husbil, motorcykel, tåg, helikopter, kryssning, sightseeing, utflykter, björnsafari, hjulångare, cattle drive, forsränning med mera.

Köp det mesta i Sverige
Det är viktigt att man planerar sin resa åtminstone i grova drag redan i Sverige. Nästan alla delar av resan är billigare om man köper dem i Sverige. Detta gäller nästan undantagslöst inrikesflyg, förutom ett och annat priskrig på lokala sträckor, där det också gäller att få fram den rätta kombinationen mellan atlantflyg och inrikesflyg rent biljettmässigt.

Bilhyror är också nästan alltid betydligt billigare att köpa i Sverige, framför allt då man som regel då får obegränsad körsträcka. Vi kan erbjuda kompletta bilpriser inklusive skatter och försäkringar.

De flesta hotell och motell är också billigare att köpa i Sverige, detta gäller framför allt i storstäder och turistcentra där det också gäller att försäkra sig om plats överhuvudtaget. Det är också skönt att ha hotell bokat i förväg och därmed slippa att leta hotell, och kanske också hamna på hotell av både sämre läge och i annan prisklass mot vad man tänkt sig.

Boka i god tid
Även amerikanerna själva reser betydligt mer. Det är därför mycket viktigt att boka i god tid. Det gäller även resan över Atlanten där det de senaste åren har varit mycket hög beläggning. I många storstäder och turistcentra är det svårt med hotellrum, till exempel i New York är det långa tider fullbokat flera månader i förväg.

Det är således än mer viktigt att planera sin resa i grova drag och boka i god tid. Genom att boka i Sverige får ni som regel de mest fördelaktiga priserna och dessutom försäkrar ni er om plats.

Du bestämmer - vi skräddarsyr
Med all information som finns på vår hemsida och i Swanson´s katalog och prislista bör ni komma en god bit på vägen. Sedan kan ni vända er till våra resekonsulter för att få ytterligare hjälp med både planering och bokning.