KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning
Våra rederier
Royal Caribbean International
RCL, rederiet med världens största fartyg är nyskapande med flera designpriser. Komforten ombord på Royal Caribbeans 25 fartyg, kvaliteten på maten och utbudet av underhållning och nöjen ombord är högklassig. De enorma fartygen är flytande resortanläggningar med ett stort utbud av restauranger, pooler, butiker, barer m.m. Flera fartygsklasser finns med klättervägg, teatersalong, kasino, spa, gym, lekrum, spelarkad och mycket mer.

Oasis-klassen, med fartygen Allure of the Seas, Oasis of the Seas och senaste tillskottet Harmony of the Seas är världens största kryssningsfartyg. 18 däck, sju temaindelade avdelningar med faciliteter och aktiviteter som aldrig tidigare setts på de sju haven. Linbanan Zip Line nio däck ovanför havet, Central Park - en utomhuspark med grönområde, utomhusteatern Aqua Theater med spektakulära vattenshower, surfsimulatorn Flow Rider med mera. Deras nya fartyg i Quantum-klassen, även kallade "Smart Ship", har ny teknik som kommer förändra kryssningsupplevelsen för all framtid. Läs mer i Royal Caribbeans katalog online.

Celebrity Cruises
Rederiet som överträffar dina förväntningar. Unna dig en lyxkryssning i lugn och exklusiv miljö. Service och underhållning håller mycket hög klass. Sobert och elegant utan att kännas påträngande. Hytterna är större än på de flesta andra fartyg och smakfullt inredda. Restauranger av toppklass och 24-timmars rumsservice. Med de senaste fartygen i Solstice-klassen; Silhouette, Solstice, Equinox, Eclipse och Reflection nås nya höjder inom service och elegans och fartygen är riktiga skönheter. Dessutom är prisskillnaden ofta helt marginell jämfört med andra rederier. Läs mer i Celebrity Cruises katalog online.

Norwegian Cruise Line
NCL är ett välkänt rederi med ett eget kryssningskoncept som kallas Feel Free. Konceptet innebär att du bestämmer det mesta själv, vilket i sin tur ger större flexibilitet under kryssningen. Du väljer själv när och i vilken restaurang du vill äta, inga tider att passa och inget krav på att klä upp dig om du inte vill. Ombord och på land finns ett stort utbud av aktiviteter och utflykter att välja bland. Du bestämmer själv hur aktiv eller avslappnad din semester ska vara.

Norwegian Cruise Line har 14 moderna fartyg i sin flotta. Det senaste tillskottet är Norwegian Escape, sjösatt 2015. Fartyget har en kapacitet på drygt 4 000 gäster och kommer framför allt att segla från Miami. Ombord finns bland annat 27 olika valmöjligheter att äta mat från hela världen, 21 barer och lounger, Aqua Park med pooler och vattenrutschbanor, sportkomplex i tre våningar, spa, teater med shower, dansställen och massor av andra aktiviteter. Dessutom "The Haven", ett privat, luxuöst område för den kräsne kryssaren. Läs mer i Norwegian Cruise Lines katalog online.