KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning
Våra rederier
Royal Caribbean International
Världens mest innovativa rederi Royal Caribbean erbjuder kryssningar över nästan hela världen. Välj mellan 25 fartyg med en mängd faciliteter och aktiviteter och hög klass på mat och underhållning. Fartygen är som flytande hotellresorts som passar alla målgrupper – perfekt för generationsresan. Ombord finns flera restauranger, pooler, barer, barnklubbar, kasino, klättervägg, gym, spa och mer.

I flottan ingår världens största kryssningsfartyg, Symphony of the Seas, med 18 däck och sju temaavdelningar. Här kan du strosa i en Central Park med närmare 12 000 växter och träd, se spektakulär underhållning med fullskalig Broadwayshow och vattenshow i utomhusteatern Aqua Theater. Ombord finns till och med en ishall. För den aktive finns en linbana nio däck över mark, surfsimulator, minigolfbana och mycket mer. Tekniken ombord hos Royal Caribbean är något utöver det vanliga. Alla fartyg erbjuder den snabbaste wifin till havs. På några fartyg kan du även beställa din drink från en robotbartender. Läs mer i Royal Caribbean online-katalog.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises passar dig som önskar en elegant och lite lugnare kryssningsupplevelse med hög kvalitet och personlig uppmärksamhet. De nyaste fartygen ingår i Solstice-klassen (Reflection, Silhouette, Equinox och Eclipse) och har bland annat en gräsmatta av äkta gräs på översta däck. Det är hög kvalitet och modern lyx rakt igenom, från mat till underhållning. Hytterna är rymliga och smakfullt inredda. Dessutom ingår dryckespaket om du bokar en utsideshytt eller högre kategori. Celebrity Cruises kryssningar erbjuder lite längre stopp och fler övernattningar i hamn. Läs mer i Celebrity Cruises online-katalog.

Norwegian Cruise Line
NCL är ett välkänt rederi med ett eget kryssningskoncept som kallas Feel Free. Konceptet innebär att du bestämmer det mesta själv, vilket i sin tur ger större flexibilitet under kryssningen. Du väljer själv när och i vilken restaurang du vill äta, inga tider att passa och inget krav på att klä upp dig om du inte vill.

Dessutom ingår Premium All Inclusive i alla kryssningar: Premium dryckespaket ingår till alla i hytten med öl, vin, drinkar (max 15 US$ per servering), mineralvatten och juicer dygnet runt, en  flaska vatten per person i hytten varje dag, specialkaffe till måltiderna i restaurangerna och dessutom dricks till servicepersonalen. Vissa kryssningar kan bokas utan dryckespaket. Ombord och på land finns ett stort utbud av aktiviteter och utflykter att välja bland. Du bestämmer själv hur aktiv eller avslappnad din semester ska vara.

Norwegian Cruise Line har 15 moderna fartyg i sin flotta. Det senaste tillskottet är Norwegian Bliss som sjösattes 2018. Fartyget har en kapacitet på drygt 4 000 gäster och kommer framför allt att segla till Alaska och Karibien. Ombord finns bland annat 27 olika valmöjligheter att äta mat från hela världen, barer, Starbucks och lounger, Aqua Park med pooler och vattenrutschbanor, sportkomplexet 678 Ocean Place i tre våningar, spa, teater med shower, dansställen, gocartbana, laser dome och massor av andra aktiviteter. Dessutom "The Haven", ett privat, luxuöst område för den kräsne kryssaren. Läs mer i Norwegian Cruise Line online-katalog.