TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Bilpaket
Inledning
Amerika är bilens förlovade land och det bästa sättet att upptäcka och uppleva landet är med bil. Amerika är känt för sina storstäder, men trots allt är det naturen, människorna och de små samhällena som är det riktiga Amerika. Det går inte bara att flyga runt och tro att man då upplevt detta vackra land.

Drive America - på egen hand men välplanerat
Många resenärer hyr redan i dag bil för att ta sig runt i Amerika på egen hand, men resan kan göras ännu bättre utan att göra avkall på känslan av att resa på egen hand. Drive America innebär att ni köper en färdigplanerad rundtur avsedd för bilresenärer. Dagsetapperna är välanpassade, motellen förbokade och förbetalda och med er i bagaget har ni en omfattande färdmanual med mängder av information.

Bil och hotell/motell ingår
I Drive America-paketen ingår bilhyra inklusive alla nödvändiga försäkringar, obegränsad körsträcka, luftkonditionering och första tanken bensin. Dessutom är alla hotell/motell förbokade så man behöver inte bekymra sig om att hitta boende.

Omfattande färdmanual
I paketet ingår ett omfattande material med broschyrer, kartor och en färdmanual på 20–60 sidor med information om sevärdheter och attraktioner, om färdvägen och annan information. Materialet är skrivet på engelska. Det finns även ett journummer man kan ringa om man behöver hjälp under resans gång. Det finns så oerhört mycket att se och uppleva, om man både planerar och reser själv är det lätt att missa en del.

Bilturer över hela Amerika
Intresset för Drive America har ökat enormt de senaste åren och Swanson´s erbjuder ett 35-tal turer med ett 10-tal startstäder. Reslängden varierar mellan 7 och 22 dagar. Du kan kombinera olika turer, eller boka ett Drive America-paket och sedan fortsätta på egen hand. På flera turer kan du också välja hotellstandard.

Kust till kust eller Route 66
Vi har bilpaket som tar dig hela vägen från New York till Kalifornien! Mest klassisk är förstås Route 66 från Chicago till Santa Monica, en rutt som fortfarande lockar många resenärer. Det finns även paket från norr till söder på östkusten och dess motsvarighet på västkusten, Pacific Coast Explorer.

Best of the West
Swanson´s satsar mycket på amerikanska västkusten. Än enklare nu med SAS direktflyg till både San Francisco och Los Angeles. Ett 15-tal olika turer som tar er till en fantastisk natur som är både omväxlande och dramatisk. Dessutom många trevliga och charmiga städer. Golden California och Best of the West är de mest sålda paketen.

Upptäck nordöstra Amerika
New England är fantastiskt vackert och har många charmiga små kuststäder och härliga semesterorter i bergen. Nästan var man än kör är landskapet vackert tilltalande och i många fall dessutom dramatiskt. Vi har turer i New England, men även i Capitol Region såväl som i Kanada. Följ i Gatsbys fotspår eller bila hela vägen ner till Florida.

Bourbon, musik och dans
Kör i områden där Amerika har sina musikrötter, Nashville, Memphis, Tupelo eller till än mer genuina småorter. Besök whiskydestillerier i Kentucky och Tennessee. Upplev Amerikas näst största stat Texas med paketet Lone Star Trail.

Best of Florida
Florida är inte bara stränder, här finns mycket att uppleva. Florida Runt visar de största sevärdheterna. Lägg till extra dagar för bad i Miami Beach eller Fort Lauderdale och för nöjen i Orlando.


Fly & Drive
Swanson´s Fly & Drive är en utveckling av Drive America. I dessa paket ingår dessutom flyget till Amerika och ett par dagar på hotell innan ni hämtar ut er hyrbil. Fly & Drive-turerna utgår från New York, San Francisco och Los Angeles.

New York: Välj mellan fyra olika turer. Vissa torsdagar kan ankomsttransfer, sightseeing och svensk färdledning fås mot tillägg.
San Francisco: Välj mellan två olika turer.
Los Angeles: Välj mellan tre olika turer.

Bilpaket i Alaska och Kanada
Swanson´s erbjuder även liknande bilpaket i Alaska och Kanada. För er som vill ha lite extra spänning finns i Kanada Adventure Drives, som kan innehålla övernattning på rancher, forsränning, kanotturer, vandringar med mera. Inte alltför ansträngande så det blir riktiga äventyrsresor, utan i princip alla kan deltaga. Resan blir helt enkelt lite mer spännande!

Mer information
För information om resrutter, bokningsvillkor, priser etc. se PDF-filerna nedan.

Drive America Fly & Drive Drive Canada