KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kakor (cookies)
Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska du som besöker vår webbplats få information om vad kakor är för något samt ge ditt samtycke till att vi placerar kakor på din dator.

En kaka är en liten textbaserad datafil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Det finns två typer av kakor.

Den ena typen kallas sessionskaka. När du besöker en webbplats lagras kakan temporärt i din dators minne för att underlätta användningen av webbplatsen. Sessionskakan försvinner när du stänger din webbläsare.

Den andra typen kallas permanent kaka och den sparas under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen.

Swanson´s webbplats använder sessionskakor och permanenta tredjepartskakor. De används för att förbättra besökarens upplevelse och till statistik. Kakorna innehåller inga personuppgifter.

Genom att tillåta kakor i din webbläsare har du lämnat samtycke till att vi placerar kakor på din dator. Om du inte accepterar att det sparas kakor i din dator kan du ändra denna inställning i din webbläsare. Detta kan dock innebära att vissa funktioner på Swanson´s webbplats inte blir tillgängliga.

Mer information om kakor finns på PTS webbplats: Frågor och svar om kakor.