KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Användarvillkor

PERSONUPPGIFTSPOLICY
Swanson´s lagrar och hanterar kunddata och information för kunna fullfölja åtaganden mot kunder och myndigheter. Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft och ersätter personuppgiftslagen. I samband med detta kommer den här sidan att kompletteras med mer information. 

SWANSON´S WEBBPLATS

Ingen personlig information samlas in per automatik när du besöker Swanson´s webbplats. Vissa tjänster kräver att du uppger personlig information och villkoren för dessa finns nedan.

Beställ katalog
Informationen sparas till vi har fullgjort beställningen.

Betala till Swanson´s
Informationen skickas vidare till betalningsleverantören Payex där du genomför din betalning.

Nyhetsbrev
När du anmäler dig till Swanson´s nyhetsbrev skickas ett mejl till dig i vilket du ska klicka på en länk för att bekräfta prenumerationen. Länk för att avsluta prenumerationen finns längst ner i varje nyhetsbrev. Vi sparar din e-postadress så länge du prenumererar på nyhetsbrevet.

Skicka inreseinfo
Swanson´s vidarebefordrar informationen till flygbolaget. Efter avslutad resa raderas informationen.

Kakor (cookies)
En kaka är en liten textbaserad datafil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Det finns två typer av kakor.

Den ena typen kallas sessionskaka. När du besöker en webbplats lagras kakan temporärt i din dators minne för att underlätta användningen av webbplatsen. Sessionskakan försvinner när du stänger din webbläsare.

Den andra typen kallas permanent kaka och den sparas under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen.

Swanson´s webbplats använder sessionskakor och permanenta tredjepartskakor. De används för att förbättra besökarens upplevelse och till statistik. Kakorna innehåller inga personuppgifter.

Genom att tillåta kakor i din webbläsare har du lämnat samtycke till att vi placerar kakor på din dator. Om du inte accepterar att det sparas kakor i din dator kan du ändra denna inställning i din webbläsare. Detta kan dock innebära att vissa funktioner på Swanson´s webbplats inte blir tillgängliga.

Mer information om kakor finns på PTS webbplats: Frågor och svar om kakor.