TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Om Swanson's
Swanson's Travel är ett företag som specialiserat sig på resor till i första hand Nordamerika. Företaget startades 1978 av Tommy Swanson som även i dag äger och driver företaget.

Vi är i dag störst i Skandinavien på rundresor och släktresor till Amerika. Swanson's har från början satsat på kvalitetsresor. Man kan knappast vara bäst på hela världen och vi är därför specialiserade på resor till Amerika. Vår målsättning är att vara bäst på de resmål vi har.

Från huvudkontoret i Osby sker försäljning, produktion, ekonomi med mera. Vi är ett 20-tal anställda i Osby. Swanson's har även svensk personal i New York, Florida, San Francisco och Chicago som servar våra gäster på dessa resmål. Dessutom finns ett 10-tal svenska färdledare för våra rundresor i Amerika.

Resorna sker med reguljärflyg och flygbolag såsom SAS, Lufthansa, Swiss, United, Air Canada, KLM, Air France, Delta, Icelandair, British Airways, American Airlines och Finnair. Till skillnad från charterarrangörer gör detta resorna flexiblare och vårt program är betydligt mer omfattande.

Förutom hos Swanson´s säljs våra resor av auktoriserade resebyråer tillhörande Svenska Resebyråföreningen (SRF). Dessa resebyråer finns över hela landet.