KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning till Västindien med svensk färdledning
2018 firar Swanson´s 40-årsjubileum. Första jubileumsarrangemanget var en kryssningsresa med Royal Caribbeans storslagna fartyg Allure of the Seas. Vi avslutar med en liknande resa, dock med annan rutt, med avresa 25/1 2019. Perfekt tid för en kryssning till Västindien när det svenska vintervädret är som värst och likväl till ett fantastisk pris.

Resan har en spännande resrutt i östra Karibien (står felaktigt västra Karibien i vår katalog). Vi besöker St Maarten, San Juan och Labadee i Haiti. Intressanta utflykter kan bokas. Resan börjar med två nätter i alltid heta Miami Beach där sightseeing och shoppingtur ingår i priset. Frukost i Florida och helpension ombord. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. Tänk på att flygskatter, hamnavgifter och dricks ombord ingår! Avresa 25 januari och hemkomst 4 februari 2019.


Miami Beach

Vi bor två nätter i Miami Beach på Marseilles Hotel som är ett trevligt art deco-hotell med skönt poolområde och dessutom direkt vid stranden. Gångavstånd till det mesta i Miami Beach, nöjes-, restaurang- och shoppinggatorna Ocean Drive, Collins Avenue, Lincoln Road och Washington Avenue. En av dagarna gör vi en sightseeing i Miami Beach och Miami. På väg från fartyget till flygplatsen stannar vi till vid ett shoppingcenter.

Kryssning med storslaget fartyg
Kryssningen sker med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas, ett av världens största kryssningsfartyg. Fartyget är 360 meter långt och kan ta upp till 5400 gäster.


Välkommen in i en värld av upplevelser, med sju stadsdelar där du bland annat får uppleva Central Park där Royal Caribbean har skapat en äkta utomhusmiljö med öppna platser, frodiga tropiska områden, lugna promenadstråk, uteservering, butiker, konstgalleri, konserter och gatuunderhållning. Boardwalk är inspirerat av pirerna längs den engelska kusten och här finner man den första karusellen till havs.


På Aqua Theater som ligger intill Boardwalk kan gästerna på dagtid gå på dykkurs eller bara ligga och slappna av på de många solstolarna runt poolen. På kvällen blir det spektakulär vattenshow med musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsimning och vattenbalett till uppvisning av professionella simhoppare. Eller varför inte gå på en riktig Broadwayshow? Utbudet på saker att göra är enormt och maten är högklassig!

Fartyget gör flera intressanta strandhugg och utflykter arrangeras till dessa som du kan beställa före avresa.


Spännande resrutt i östra Karibien
25/1 Skandinavien – Miami Beach
26/1 Miami Beach
27/1 Miami Beach – Fort Lauderdale – kryssning
28/1 Till havs
29/1 Till havs
30/1 Philipsburg, St Marteen
31/1 San Juan, Puerto Rico
1/2  Labadee, Haiti
2/2  Till havs
3/2  Ankomst Fort Lauderdale, hemresa till Skandinavien
4/2  Ankomst Skandinavien

I priset ingår: 1. Flyg Skandinavien - Miami t/r med Lufthansa. 2. Inkvartering i del i dubbelrum två nätter i Miami Beach 3. Daglig frukost i Florida. 4. Veckokryssning med Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas inkl. helpension. 5. Sightseeing i Miami och shoppingtur till Sawgrass Mills. 6. Transfers flygplats - hotell - hamn - flygplats. 7. Svensk färdledning i Florida och på kryssningen. 8. Service- och bagageavgifter på hotell. 9. Måltider på atlantflygningarna. 10. Ett bagage på flyget. 11. Hamnavgifter/flygskatter. 12. Dricksavgifter ombord.

Pris per person i del i dubbelrum/dubbelhytt

Insideshytt 21.990:-
Utsideshytt 23.750:-
Invändig balkonghytt 24.990:-
Utsides balkonghytt 25.990:-

Invändig balkonghytt: Allure of the Seas har ett stort öppet atrium i mitten av fartyget. Här finns "invändiga balkonghytter", d.v.s. balkongerna är utomhus men vetter inte mot havet.


Flygtillägg Stockholm         0:-
Flygtillägg Köpenhamn    560:-
Flygtillägg Göteborg           0:-
Avbeställningsskydd     1.250:-

Resevillkor
Vid beställning betalas en handpenning på 4.000:- samt eventuellt avbeställningsskydd. Följande avbokningskostnader gäller:
Fram till 63 dagar före avresa 1.250:-
62-47 dagar 3.000:-
46-35 dagar 4.000:-
34 dagar eller senare 100 %

Har ni Swanson´s avbeställningsskydd och avbokning sker p.g.a. akut sjukdom, olycka eller dödsfall som drabbar resenären själv eller resenärens make/maka (alt. sammanboende under äktenskapsliknande former), barn, föräldrar eller syskon är avbokningskostnaden 1.250:- oavsett tidpunkt. Läkarintyg krävs. I övrigt gäller Swanson´s ordinarie resevillkor.

För resan krävs giltigt pass gällande minst sex månader efter resans avslutande. Dessutom krävs inresetillstånd till USA, ESTA. Man bör även ha en komplett reseförsäkring. Swanson´s ordinarie resevillkor gäller. Handpenning 4.000:-.

Kontakta Swanson's för mer information och bokning, 0479-144 70 eller

info@swansons.se.


Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Jag godkänner användarvillkoren

Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med över 1000 länkar för USA-intresserade.
LÄS MER >>
Kartor över USA och alla amerikanska delstater. Skriv ut kartorna eller se dem på skärmen.
LÄS MER >>