KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
För 5:e året i rad har Swanson´s Travel utsetts till en av USA:s femtio viktigaste partner och det är vi väldigt stolta över! Utmärkelsen delades ut på den stora resemässan IPW som i år tog plats i Washington DC.
LÄS MER >>
Komplett weekend till New York med avresa 22 februari 2018. Förstklassigt hotell med daglig frukost och cocktailreception. Ankomsttransfer, sightseeing och svensk guide.
LÄS MER >>
2018 firar Swanson´s 40-årsjubileum. Under året kommer flera erbjudanden och specialarrangemang. Först ut är en kryssning till Västindien när det svenska vintervädret är som värst. Avresa 26 januari 2018.
LÄS MER >>
Vad sägs om en kryssning i underbara Karibien? Passa på med detta special-erbjudande från Royal Caribbean. Just nu får du 30 % rabatt på kryssningar i Karibien vid bokning senast 30 juni.
LÄS MER >>
Fri uppgradering om du bokar en hyrbil med Avis senast 30/6 och hämtar ut bilen mellan 1/7-30/9. Maximal hyrestid 14 dagar. Gäller avhämtning i Florida och Kalifornien.
LÄS MER >>
Swanson´s erbjuder cirka 35 olika färdigplanerade bilpaket på mellan 7-16 dagar. Välplanerade resrutter och allt förbokat. Enkelt, bekvämt och prisvärt. Finns över hela Amerika och Kanada.
LÄS MER >>
Swanson´s katalog för 2017 finns hos din resebyrå. Du kan också läsa den här på hemsidan eller beställa den hos oss. 196 sidor fullmatade med tips, idéer och inspiration.
LÄS MER >>
Tvåveckorskryssning med strandhugg på många spännande platser. Helpension ombord. Dessutom några dagar i Miami Beach och Los Angeles. Svensk färdledning. Avresa 18 oktober 2017.
LÄS MER >>
Nyhet! För nya bokningar fr.o.m. 3 april ingår alltid Premium All Inclusive och dricks ombord hos Norwegian Cruise Line.
LÄS MER >>
Följ med Wheels Magazine till USA. San Francisco och Roy Brizio Street Rods. Reno med shopping på Summit Racing och bilskrot. Yosemite och Death Valley. NHRA Toyota Nationals i Las Vegas. Även tid för fria aktiviteter.
LÄS MER >>
Resan tar oss till Nashville, Tupelo och Memphis och vi besöker platser med Elvisanknytning. Heldag på Graceland. Vi möter personligen flera av personerna som stod Elvis nära. Svensk guide, avresa 7 september 2017.
LÄS MER >>
Från exklusiva samlarbilar och hot rods till bilbyggare i Kalifornien. Det bästa av det bästa! Samlarbilsauktion, Grand National Roadster Show, bilmuseer, bilskrot och mycket annat.
LÄS MER >>
Det är enkelt att åka till Kalifornien. SAS flyger nonstop till Los Angeles och San Francisco. Vi skräddarsyr din resa med flyg, hotell, bil, mc, husbil m.m. Du kan också välja en färdig paketresa eller en rundresa med svensk guide.
LÄS MER >>
Swanson´s populära rundresor finns även till Sydamerika. Alltid med omfattande resrutt, kvalificerad svensk färdledning och förstklassiga arrangemang.
LÄS MER >>
Passa på att uppleva spännande Kuba i samband med din USA-resa. Norwegian Cruise Line börjar nu med kryssningar till Kuba. Enkelt och bekvämt att besöka Havanna i kombination med Florida.
LÄS MER >>
Floridas fantastiska stränder och nöjes-parker är skäl nog för ett besök men det finns mer. Följ med på en svenskguidad rundresa med både sol & bad och nöjen men även många sevärdheter.
LÄS MER >>
En av broarna på kustvägen söder om Carmel har fått allvarliga skador och är stängd. Tidigast i september förväntas en ny bro vara klar.
LÄS MER >>
På nästan alla våra specialpriser med SAS lämnas nu ungdomsrabatt på upp till 15 år. Dessutom är barnrabatten höjd.
LÄS MER >>
På grund av stora snömängder i Sierra Nevada och Yosemite är öppningen av Tioga Pass försenad. Beräknad öppning i senare delen av juni.
LÄS MER >>
Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med fler än 1000 länkar för den Amerika-intresserade.
LÄS MER >>
Här finns kartor över USA:s alla delstater.
LÄS MER >>