TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Los Angeles
Översikt hotell
I Los Angeles gäller det inte att bo i rätt kvarter utan i rätt stad eller rätt område. Man kan bara bo nära en sak, sedan blir det långt till allt annat. Vi erbjuder hotell i alla prisklasser och på många olika platser i Stor-Los Angeles.

Vid flygplatsen
Gör man ett kort stopp rekommenderas flygplatshotell. Flygplatshotellen har ofta gratis transport till och från flygplatsen. Exempel på hotell: Custom Hotel och Crowne Plaza Los Angeles Airport.

Downtown
I downtown finns det många affärer och fina shoppingcentra. Härifrån utgår buss- och tåglinjer till de olika stadsdelarna, Till exempel Santa Monica, Hollywood och Disneyland. Exempel på hotell: Kawada Hotel och The L.A. Grand Hotel.

Vid Disneyland
Är Disneyland huvudattraktionen är det lämpligt att bo här. Exempel på hotell: Best Western Stovall's Inn och Sheraton Park Hotel. Vi kan också erbjuda Disney's egna hotell.

Hollywood/Beverly Hills
Hollywood är ett populärt område att bo i. Här finns många välkända gator och sevärdheter. Beverly Hills är ett exklusivt område med många affärer och boutiquer i den högre prisklassen. Här känns atmosfären från det glamorösa Hollywood. Exempel på hotell: Hilton Garden Inn, Loews Hollywood och Grafton on Sunset.

Santa Monica
En omtyckt stadsdel direkt vid havet. Fin strand och strandpromenad. Många fina affärer och shoppingcentra. Exempel på hotell: Hampton Inn och Wyndham at the Pier.

Alla stränder är allmänna i Kalifornien. Märkligt nog finner man inte många hotell som ligger direkt vid stranden. Det finns en nästan oändlig rad av kända badorter med fantastiska stränder, men ur turistiskt perspektiv, det vill säga hotell inom gångavstånd och i varje fall lite shopping och restauranger i närheten, så är Santa Monica och Mission Bay i norra San Diego klara vinnare med Carlsbad och Huntington Beach därefter. Vintertid kan man inte bada i havet.