TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Orlando
För alla
Orlando har i dag ett så enormt utbud av attraktioner och nöjesparker att bara Orlando i sig är väl värt en egen resa. Hotellen är ofta resortanläggningar med fin trädgård och pool, vilket gör att man kan kombinera hektiska nöjen med avkoppling vid poolen. Ett spännande restaurangutbud gör Orlando till en komplett destination. Bil är nästan nödvändig, men bor ni längs International Drive finns I-Ride, en trolley som går hela vägen från International Outlet via SeaWorld till shoppingcentrat Premium Outlet.

Attraktioner
Den huvudsakliga anledningen till ett besök är givetvis det ofantliga utbudet av attraktioner av världsklass. Det bästa med Orlandos nöjesparker är att alla gäster, oavsett ålder, verkligen blir både imponerade och roade och var och en kan få ut maximalt av sin vistelse.

Inkvartering
Utbudet är enormt. Motell, hotell, sviter, lägenheter och till och med lyxiga villor med egen pool. Dessutom finns Disneys egna hotell liksom Universals. Priserna i Orlandoområdet är fördelaktiga, så unna er lite extra standard.

Shopping
Här finns givetvis shopping i överflöd och souveniraffärer tycks finnas överallt. I Disneys butiker finns allt man kan tänka sig och lite till. Här finns många shopping malls med Florida Mall i spetsen. Premium Outlets är två stora Factory Outlets i varsin ände av International Drive varav den norra är bäst. Är ni intresserad av westernkläder finns Sheplers, allt för friluftsmänniskan hittar ni på Outdoor World, en verkligt spännande affär. Skulle ni tänka på jul i värmen finns också världens största julprydnadsaffär.

Restauranger
Mat måste man ju ha och Orlando erbjuder allt. Här finns givetvis mängder av snabbmatställen, men också familjerestauranger med verkligt prisvärd meny. Här finns också ett mycket stort utbud av verkligt förstklassiga restauranger. Restauranger finns för varje budget och det går utmärkt att ha reskassan under kontroll.

Inkvartering
Utbudet är enormt. Motell, hotell, sviter, lägenheter och till och med lyxiga villor med egen pool. Dessutom finns Disneys egna hotell liksom Universals. Priserna i Orlandoområdet är fördelaktiga, så varför inte unna er lite extra standard.

Centralt läge
De flesta attraktioner ligger inom cirka 30 minuters bilresa från varandra. Våra hotell ligger inom cirka 30 minuters bilresa från flygplatsen. En dryg timme till Floridas östkust (t.ex. Kennedy Space Center) och två timmar till Clearwater Beach. Det är också bilavstånd till Fort Lauderdale och Miami Beach, cirka 4,5 timmar.