TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Orlando
Inledning
Orlando i Florida är den perfekta semesterorten för hela familjen! Här hittar man mycket prisvärda övernattningsmöjligheter, utmärkta restauranger, internationell underhållning, avslappnande aktiviteter, välsorterade affärer och kul på alla berömda attraktioner!

När man påstår att Orlando är världens största nöjescentrum är det nog ingen som kan säga emot. Vi utlänningar tänker naturligtvis först på Disney World, SeaWorld och Universal Studios men inom en timmes radie finns mängder av attraktioner, som var och en är fantastiska och lockande.

Magic Kingdom, Disney World. Tänk dig själv en plats där alla de tecknade seriestjärnorna dansar fram; Kalle Anka, Långben, Pluto och Musse Pigg! En plats med spännande äventyr bakom varje hörn. En plats som du trott bara existerat i drömmar... finns på Magic Kingdom.

Nästa stopp blir EPCOT, där dagens nationer och upptäckterna i morgon leder dig på en fantasiresa genom tid och rymd. På Disneys Hollywood Studios, är filmens värld verklighet. Tag en tur bakom kameran och kulisserna eller följ med till Catastrophe Canyon där massor av överraskningar väntar. Disneys fjärde park är Animal Kingdom. En annorlunda och spännande djurpark.

Berömda Universal Studios från Hollywood är en stor attraktion med sina spännande miljöer från filmens värld. Här finns mycket science fiction med hjälp av Steven Spielberg som har gjort filmer som ET, Tillbaka till framtiden och Star Trek. Universals Island of Adventure är nog Orlandos mest spännande nöjespark med Jurassic Park i spetsen och succén Harry Potter som dubblerades med Dragon Alley och Hogwarts Express.

Kom till Orlando och upplev en häftig vattenrutschbana på Universals Volcano Bay eller på Disney’s Blizzard Beach där man når en fart på nästan 100 km/tim, eller Sea Worlds nya Aquatica.

Naturen är dock oslagbar och på SeaWorld finns delfiner, späckhuggare, pingviner m.m. SeaWorld toppar tillsammans med Magic Kingdom barnens lista.

Släpp loss på Universal Studios City Walk med många restauranger och barer med underhållning eller hos Disney Springs, det finns något för alla i Orlando.

Det bästa med allt detta är inte hur fantastiska attraktionerna är, utan att de vänder sig till alla människor. Unga, gamla, familjer, par eller resenärer på egen hand, alla finner Orlandos attraktioner lika spännande och lockande.

SWANSON´S ORLANDO
Svensk telefonservice
Om du köpt flyg och minst fyra nätter på hotell har du möjlighet att utnyttja vår svenska telefonservice om något problem skulle uppstå. Gäller 1/9-31/7.

Barn och ungdomar betalar bara flyget
Vi har ägnat en speciell tanke åt alla barnfamiljer. Barn under 15 år betalar bara för flyget. Erbjudandet avser barn under 15 år som extra person och att befintliga bäddar utnyttjas. Flyger ni SAS betalar barn och ungdomar bara 40 % av flygpriset. Andra bolag ger 25 % rabatt för barn 2–11 år. Flygskatter och bränsletillägg betalas fullt ut.Obs! Entréer och utflykter betalas på plats.

Omfattande färdhandlingar
Kartor, information om attraktioner med mera medföljer.

Hyrbil ingår i alla paket
Det bästa sättet att ta sig runt i Florida är med bil. Det är lätt att köra och lätt att hitta. Trafiken flyter i ett behagligt tempo. I våra paket till Orlando ingår bilhyra inklusive nödvändiga försäkringar.

Busservice
Alla våra hotell har busservice till flera attraktioner. Busservice finns som regel 2-3 gånger dagligen per riktning och kostar US$ 8–10 t/r. På flera hotell finns gratis transport till Disney World eller Universal Studios.

Prisvärt boende
Swanson´s erbjuder mycket prisvärd inkvartering, motell, hotell, lägenheter, sviter och villor med egen pool.

Universal studios
Universal Studios blir allt mer populärt. Swanson’s kan boka Universals hotell och även entrébiljetter.

Disney World Resorts
Swanson´s kan boka Disneys alla hotell.

Kombinera & skräddarsy
Swanson´s erbjuder alltid många kombinationer. Orlando kan kombineras med New York, Fort Lauderdale, Västindien och med kryssning.