KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Florida
Inledning
Florida är Skandinaviens populäraste turistmål i USA och det är lätt att förstå varför. En perfekt blandning för en både avkopplande och innehållsrik semester. Florida erbjuder ett behagligt klimat med härliga vattentemperaturer, milslånga fina stränder, amerikansk hotellstandard och nöjen i världsklass.

Swanson´s har arrangerat resor hit i över 35 år och följt med i Floridas utveckling, allt från Orlandos världsattraktioner och Kennedy Space Centers rymdprogram till det allt mer diversifierade utbudet av hotell, restauranger och nöjesliv. Detta märker ni bland annat på alla de möjligheter som står till buds när det gäller att skräddarsy drömresan till Florida.

Florida är billigt
Swanson´s paketresor till Florida är mycket förmånliga och konkurrerar väl med andra semesterresmål. Tänk speciellt på våra förmånliga priser för barn och ungdomar. Det är dessutom billigt att leva i Florida. Utbudet av restauranger är mycket stort i alla prisklasser och kvaliteten är hög. Det är lätt att hitta trevliga och prisvärda coffee shops och snabbmatkedjor. Om ni väljer självhushåll är det en ren fröjd att botanisera i en amerikansk livsmedelsaffär.

Underbara stränderFlorida
Hundratals mil med underbara stränder gör att ni aldrig behöver trängas ens på de mest välkända badorterna. Enbart Fort Lauderdale erbjuder en över 4 mil lång strand och på de flesta ställen är den allmän. De flesta av Floridas stränder ligger på en smal landremsa precis utanför fastlandet med en så kallade Intracoastal Waterway emellan.

Världens nöjesfält
Ingen plats kan konkurrera med Florida och speciellt då Orlando som har ett enormt utbud av attraktioner och nöjen. Attraktioner i världsklass avlöser varandra. Walt Disney World, Magic Kingdom, EPCOT, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center och Legoland är några exempel. Alla dessa nöjesparker finns inte bara till för barnen utan vuxna kan ha precis lika roligt.

Kryssning
En kryssning är både bekväm och prisvärd! Miami har en av världens största kryssningshamnar och härifrån kan du åka på allt från en dagskryssning till Bahamas till en tiodagars all inclusive kryssning i Västindien. Alla våra paketresor till Florida, Miami Beach, Fort Lauderdale, Fort Myers och Orlando kan förlängas med en kryssning.

Boende i alla former
Swanson´s kan erbjuda inkvartering på ett 30-tal orter i hela Florida, från charmiga Key West, trendiga Miami Beach, kanalrika Fort Lauderdale, mysiga Sanibel Island till spännande Orlando. Vi har rum, lägenheter, sviter, villor med egen pool, golfresorts med mera. Bo på Disney World Resorts eller Universal Studios egna hotell.

Golf
Visste du att Florida i dagsläget har över 1 500 golfbanor och är utsett till ett av världens bästa golfområden? Vi kan boka starttider på flera av Floridas bästa golfbanor. Dessutom kan vi erbjuda både hotell och villor i anslutning till golfbanor.