TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Denver
Inledning
Denver i Colorado är den perfekta startpunkten för att upptäcka Klippiga Bergen. Mängder av spännande resmål, fantastisk natur och inte minst guldgrävarhistoria och Vilda Västern.

Denver ligger på en högplatå precis vid foten av Klippiga Bergen på 1 600 meters höjd, det vill säga en miles höjd, och staden kallas därför The Mile High City. Denver är huvudstad och största stad i Colorado. Här finns en del vackra regeringsbyggnader. I Downtown finns några välbevarade historiska kvarter med trevlig miljö.

Gateway Denver
Denver är den perfekta startpunkten för bilresor i Klippiga Bergen. Norrut väntar North Dakota, Wyoming, Montana och Idaho med fantastiska naturscenerier med Yellowstone och Grand Tetons i spetsen, Mount Rushmore och Crazy Horse och genuin westernmiljö.

Söderut finns hela Colorados spännande natur och westernhistoria liksom New Mexico. Västerut finns flera av Colorados mest kända vinterorter, Vail, Aspen och Breckenridge, vidare genom Utah och Nevada till San Fransisco. Ett populärt alternativ är att ta tåget från Denver genom Klippiga Bergen till San Fransisco.