TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kanada
Inledning
Kanada är ett av världens största länder men hamnar ofta i skymundan av grannen i söder. Kanada är både engelskt- och franskspråkigt. Landet erbjuder spännande storstäder, både moderna och historiska. Härlig natur, både vacker och dramatisk. Upplevelser på alla plan, bra shopping, trevliga restauranger och dessutom en fördelaktig valuta!

Kanada har ett varierande utbud av sevärdheter och attraktioner och naturen följer till stor del motsvarande områden i Amerika. Östra Kanada har ett vackert böljande och emellanåt bergigt landskap med många gamla europeiska städer. Från Toronto och bort till Calgary finns den stora prärien som kan bli något enformig.

Strax väster om Calgary kommer Klippiga Bergens vackra, dramatiska landskap. Norra Kanada är ofta svårtillgängligt för turisterna, men den som söker äventyrligare och kargare sevärdheter kan med fördel besöka Yukon-territoriet i kombination med Alaska.

Swanson´s Kanada
Swanson´s kan erbjuda det mesta. Flyg, bil, hotell, husbil, tåg, kryssningar, björnsafari, äventyrsresor med mera. Startpaket finns till flera städer. Dessutom finns två rundresor, Kanada & Alaska och Östra Kanada.